Seguiment d'enviament
Coneix l'estat actualitzat del teu enviament
Buscar punts propers
Per fer les teves DEVOLUCIONS, ENVIAMENTS i RECOLLIDES

SEMPRE ARRIBEM A TEMPS


Qualitat amb total lliurament

NACEX és una companyia capdavantera en el segment de la missatgeria exprés a Espanya, Andorra i Portugal, i forma part del Grup Logista, el distribuïdor líder de productes i serveis a comerços de proximitat en el sud d'Europa.


Més que un transport

Oferim una àmplia gamma de serveis nacionals, internacionals i de valor afegit que s'adapten a les necessitats de lliurament més exigents del mercat. NACEX posa a disposició dels clients eines tecnològiques i sistemes de comunicació que estan a l'avantguarda del sector.


El nostre objectiu: la teva satisfacció

El nostre objectiu és desenvolupar serveis que compleixin amb les expectatives dels nostres clients. Amb aquesta finalitat, donem resposta a les seves necessitats logístiques i de distribució mitjançant el desenvolupament constant de recursos humans i tècnics per garantir la millora contínua dels nostres serveis.

TOTAL GARANTIA DE LLIURAMENT


A NACEX portem més de 25 anys treballant per poder oferir el millor servei. Al llarg de tot aquest temps hem crescut i, gràcies a la constant innovació i al treball del nostre equip de professionals, hem aconseguit mantenir un alt grau de satisfacció entre els nostres clients.AVANTATGES DE SER ABONAT


Per ser abonat de Nacex, pot participar en promocions especials per assistir a esdeveniments esportius, culturals, entre d'altres, que actualitzarem periòdicament a la nostra secció exclusiva per a abonats.
UNA HISTÒRIA D'ÈXITS


El nostre objectiu és desenvolupar serveis que compleixin amb les expectatives dels nostres clients. Amb aquesta finalitat, donem resposta a les seves necessitats logístiques i de distribució mitjançant el desenvolupament constant de recursos humans i tècnics per garantir la millora contínua dels nostres serveis.

NACEX és una aposta tecnològica i una garantia de seguretat. Tot l'equip humà de NACEX s'involucra per mantenir l'alt grau de satisfacció del client. Per això, dia rere dia, els nostres clients dipositen de nou la seva confiança en nosaltres.


MÉS DE 25 ANYS MILLORANT DIA A DIA


En els més de 25 anys de trajectòria, la companyia ha consolidat una xarxa de franquícies en exclusiva a Espanya i Portugal que garanteixen una total cobertura , eines tecnològiques d'última generació que permeten, entre d'altres, la traçabilitat dels enviaments en temps real, i sistemes de comunicació amb els clients que estan a l'avantguarda del sector, gràcies a la qual cosa podem atendre les necessitats de cada un d'ells.+ 300
franquícies


32
plataformes


+ 2.200
NACEX.shop


+ 2.500
vehicles


+ 3.500
col·laboradors


+ 140.000
paquets/hora


ÚLTIMES NOTÍCIESNACEX aumenta un 118,65% las entregas realizadas a través de NACEX.shop en un año

Las entregas realizadas a través de los puntos NACEX.shop han aumentado un 118,65% en tan solo un año, una cifra que pone de relieve como cada vez más destinatarios prefieren recibir sus envíos y realizar devoluciones en un punto de conveniencia de su red por la flexibilidad y proximidad que ofrecen. Este crecimiento se enmarca en la actual estrategia de la compañía, que pretende dar respuesta a los cambios acontecidos en el mercado, con un fuerte crecimiento de la entrega B2C, a través de su red de puntos.
Llegir més
NACEX recibe el premio a la “Empresa Líder en Transporte Urgente” por su compromiso con la calidad y el medio ambiente

NACEX ha sido reconocida como “Empresa Líder en Transporte Urgente” en los Premios de Cataluña 2021, que ha concedido el diario La Razón. Este galardón pone en valor el trabajo y esfuerzo realizado por NACEX para garantizar la calidad de su servicio sin perder de vista la sostenibilidad.
Llegir més


SEGUEIXI EL SEU ENVIAMENT CERCA PER CODI POSTAL Contacti amb nosaltres BORSA DE TREBALL

Copyright ©2017 - NACEX
Tots els drets reservats

Aviso Legal Política de Cookies Política de privadesa FAQ