Usuari

SEGUEIXI EL SEU ENVIAMENT

Introduzca la referencia del envío y el código postal de entrega


CERCA PER CODI POSTAL

Per veure les franquícies NACEX més properes, introdueixi el seu codi postal


Demani pressupost

SEMPRE ARRIBEM A TEMPS


Qualitat amb total lliurament

NACEX és una companyia capdavantera en el segment de la missatgeria exprés a Espanya, Andorra i Portugal, i forma part del Grup Logista, el distribuïdor líder de productes i serveis a comerços de proximitat en el sud d'Europa.


Més que un transport

Oferim una àmplia gamma de serveis nacionals, internacionals i de valor afegit que s'adapten a les necessitats de lliurament més exigents del mercat. NACEX posa a disposició dels clients eines tecnològiques i sistemes de comunicació que estan a l'avantguarda del sector.


El nostre objectiu: la teva satisfacció

El nostre objectiu és desenvolupar serveis que compleixin amb les expectatives dels nostres clients. Amb aquesta finalitat, donem resposta a les seves necessitats logístiques i de distribució mitjançant el desenvolupament constant de recursos humans i tècnics per garantir la millora contínua dels nostres serveis.

TOTAL GARANTIA DE LLIURAMENT


A NACEX portem més de 25 anys treballant per poder oferir el millor servei. Al llarg de tot aquest temps hem crescut i, gràcies a la constant innovació i al treball del nostre equip de professionals, hem aconseguit mantenir un alt grau de satisfacció entre els nostres clients.AVANTATGES DE SER ABONAT


Per ser abonat de Nacex, pot participar en promocions especials per assistir a esdeveniments esportius, culturals, entre d'altres, que actualitzarem periòdicament a la nostra secció exclusiva per a abonats.
UNA HISTÒRIA D'ÈXITS


El nostre objectiu és desenvolupar serveis que compleixin amb les expectatives dels nostres clients. Amb aquesta finalitat, donem resposta a les seves necessitats logístiques i de distribució mitjançant el desenvolupament constant de recursos humans i tècnics per garantir la millora contínua dels nostres serveis.

NACEX és una aposta tecnològica i una garantia de seguretat. Tot l'equip humà de NACEX s'involucra per mantenir l'alt grau de satisfacció del client. Per això, dia rere dia, els nostres clients dipositen de nou la seva confiança en nosaltres.


MÉS DE 25 ANYS MILLORANT DIA A DIA


En els més de 25 anys de trajectòria, la companyia ha consolidat una xarxa de franquícies en exclusiva a Espanya i Portugal que garanteixen una total cobertura , eines tecnològiques d'última generació que permeten, entre d'altres, la traçabilitat dels enviaments en temps real, i sistemes de comunicació amb els clients que estan a l'avantguarda del sector, gràcies a la qual cosa podem atendre les necessitats de cada un d'ells.+ 300
franquícies


32
plataformes


+ 1.800
NACEX.shop


+ 1600
vehicles


+ 3000
col•laboradors


+ 140.000
paquets/hora


ÚLTIMES NOTÍCIESNACEX transporta las estatuillas de los Premios Goya 2021

NACEX ha firmado un acuerdo de colaboración con la Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España por el que se convierte en la mensajería oficial de la 35 edición de los Premios Goya.
Llegir més
La Plataforma de NACEX en Coslada obtiene la certificación de seguridad TAPA FSR - Nivel “A”

El certificado TAPA FSR – Nivel “A” confirma que la plataforma de NACEX en Coslada cumple con un exigente nivel de seguridad para las mercancías, un aspecto cada vez más valorado por los clientes, y responde a las inversiones realizadas por la compañía para reforzar las medidas de seguridad de sus instalaciones, accesos y vehículos; y la mejora de sus pautas de actuación específicas para el personal interno y los circuitos de visita a la instalación.
Llegir més


SEGUEIXI EL SEU ENVIAMENT CERCA PER CODI POSTAL Contacti amb nosaltres BORSA DE TREBALL

Copyright ©2017 - NACEX
Tots els drets reservats

Aviso Legal Política de Cookies Política de privadesa FAQ MANUAL D'USUARI