Usuari

Seguiment d'enviament
Coneix l'estat actualitzat del teu enviament
Buscar punts propers
Per fer les teves DEVOLUCIONS, ENVIAMENTS i RECOLLIDES

SEMPRE ARRIBEM A TEMPS


Qualitat amb total lliurament

NACEX és una companyia capdavantera en el segment de la missatgeria exprés a Espanya, Andorra i Portugal, i forma part del Grup Logista, el distribuïdor líder de productes i serveis a comerços de proximitat en el sud d'Europa.


Més que un transport

Oferim una àmplia gamma de serveis nacionals, internacionals i de valor afegit que s'adapten a les necessitats de lliurament més exigents del mercat. NACEX posa a disposició dels clients eines tecnològiques i sistemes de comunicació que estan a l'avantguarda del sector.


El nostre objectiu: la teva satisfacció

El nostre objectiu és desenvolupar serveis que compleixin amb les expectatives dels nostres clients. Amb aquesta finalitat, donem resposta a les seves necessitats logístiques i de distribució mitjançant el desenvolupament constant de recursos humans i tècnics per garantir la millora contínua dels nostres serveis.

TOTAL GARANTIA DE LLIURAMENT


A NACEX portem més de 25 anys treballant per poder oferir el millor servei. Al llarg de tot aquest temps hem crescut i, gràcies a la constant innovació i al treball del nostre equip de professionals, hem aconseguit mantenir un alt grau de satisfacció entre els nostres clients.AVANTATGES DE SER ABONAT


Per ser abonat de Nacex, pot participar en promocions especials per assistir a esdeveniments esportius, culturals, entre d'altres, que actualitzarem periòdicament a la nostra secció exclusiva per a abonats.
UNA HISTÒRIA D'ÈXITS


El nostre objectiu és desenvolupar serveis que compleixin amb les expectatives dels nostres clients. Amb aquesta finalitat, donem resposta a les seves necessitats logístiques i de distribució mitjançant el desenvolupament constant de recursos humans i tècnics per garantir la millora contínua dels nostres serveis.

NACEX és una aposta tecnològica i una garantia de seguretat. Tot l'equip humà de NACEX s'involucra per mantenir l'alt grau de satisfacció del client. Per això, dia rere dia, els nostres clients dipositen de nou la seva confiança en nosaltres.


MÉS DE 25 ANYS MILLORANT DIA A DIA


En els més de 25 anys de trajectòria, la companyia ha consolidat una xarxa de franquícies en exclusiva a Espanya i Portugal que garanteixen una total cobertura , eines tecnològiques d'última generació que permeten, entre d'altres, la traçabilitat dels enviaments en temps real, i sistemes de comunicació amb els clients que estan a l'avantguarda del sector, gràcies a la qual cosa podem atendre les necessitats de cada un d'ells.+ 300
franquícies


32
plataformes


+ 2.200
NACEX.shop


+ 2.000
vehicles


+ 3.000
col·laboradors


+ 140.000
paquets/hora


ÚLTIMES NOTÍCIESNACEX en Sustainability Day 2021

La jornada compartirá las acciones más inspiradoras de las empresas para construir un futuro sostenible con siete mesas redondas y cuatro speed talks. Xavier Calvo, Director de Desarrollo de Negocio en NACEX, participará en la mesa de debate “Circular Economy, Energy Transition & Waste Management”, de 12:35h a 13:20h. Puedes acceder a la agenda, panel completo de ponentes e inscribirte a la jornada como asistente online a través de este link.
Llegir més
Reflexionamos sobre los retos de la distribución urbana en BNEW

Manel Orihuela, Director General de NACEX, participó en la segunda edición de Barcelona New Economic Week (BNEW) como speaker en la mesa redonda “CORPORATES & SUSTAINABILITY”, donde debatió sobre los retos de la sostenibilidad en nuestro sector y presentó las últimas iniciativas de NACEX para seguir avanzando en esta materia.
Llegir més


SEGUEIXI EL SEU ENVIAMENT CERCA PER CODI POSTAL Contacti amb nosaltres BORSA DE TREBALL

Copyright ©2017 - NACEX
Tots els drets reservats

Aviso Legal Política de Cookies Política de privadesa FAQ